Beton Lučko d.o.o.

 

Tvrtka Beton Lučko prisutna je na hrvatskom tržištu već više od 20 godina. lzgradnjom proizvodnih pogona i rasprostranjenom prodajnom mrežom na cijelom teritoriju Hrvatske, postala je vodeća tvrtka u svom segmentu. Proizvodni asortiman čini velik izbor visokokvalitetne betonske galanterije: opločnici, rubnjaci, kanalice, cijevi, lomljeni blokovi, obloge stepenica, fasadne obloge...

Tvrtka Beton Lučko danas je renomirani i prepoznati partner u gradnji i to upravo zahvaljujući kvaliteti i raznolikosti proizvodnog programa.

Uvjerite se i sami jer „Beton Lučko gradi s Vama i za Vas!"

Trajno niske cijene!

Posjetite naša prodajna mjesta, te naše distributere diljem hrvatske i odaberite neke od elemenata koje smo stavili na trajno sniženje!!

Stanogradnja - Pisarovina

Beton-Lučko gradi novi poslovno-stambeni objekt na lokaciji Trg Stjepana Radića u Pisarovini.

Kućišta trafo-stanica

Pogledajte katalog i tehničke specifikacije betonskih kućišta transformatorskih stanica iz našeg proizvodnog programa.

Opločnici

S proizvodnim pogonima diljem Hrvatske i rasprostranjenom prodajnom mrežom tvrtka Beton-Lučko vodeća je u svom segmentu u Hrvatskoj.

 

 

Prelistajte novi katalog betonske galanterije

OVDJE možete pronaći naš novi katalog betonske galanterije.

 

 

Ruconbar na 44. salonu inovacija u Ženevi

Udruga inovatora Hrvatske uz potporu Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske banke za obnovu i razvitak te u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture organizirala je sudjelovanje hrvatskih inovatora (svojih članova i članica) na 44. Sajmu inovacija u Ženevi.

Projekt Ruconbar je nagrađen zlatnom medaljom sa posebnom pohvalom žirija.